Fodrász Képzés
  Duplázd meg a bevételeidet, ne maradj le a lehetőségről! Településenként csak
egy fodrász veheti igénybe.
 


Jó fodrász vagy, mégis megrekedtél egy bizonyos szinten? A mai figyelemhiányos időben nem elég jónak lenni, ennél több kell: egy kis plusz, amivel túlszárnyalhatod a konkurenciát. Amit csak tőled kaphatnak meg, ami miatt kötődnek hozzád. Hol tartasz most, mi az amin változtatni szeretnél? Megrekedtél egy bizonyos szinten, ahonnan úgy érzed nincs tovább? Nem tudsz tovább fejlődni? Fodrászként már mindent megtanultál, mégis hiányzik az a plusz? Szeretnél nagyobb, fizetőképesebb vendégkört? Szeretnéd megduplázni a bevételeidet évente? Szeretnéd átalakítani, modernizálni a szalonod? Esetleg egy saját szalon a cél? Üzlet tulajdonos szeretnél lenni? Vagy nagyobb ismertséget szeretnél a környéken? Szeretnél kitörni a megszokottból és megvalósítani az álmaidat?
Ha több kérdésre is IGEN a válaszod, akkor ez a neked való képzés!
Miért pont ez a tanfolyam a neked való?
- Egy kész rendszert kapsz meg tőlünk
- Nem kell évekig dolgoznod a rendszer felépítésén, milliókat spórolsz így meg
- Nem kell több százezret reklámra költened, hogy ismert legyél
- Megspórolod a marketing költségeket, ami szintén jelentős összeg
- Gyakorlatias oktatás: nem csak az elméletet adjuk át, megtanítjuk hogyan csináld
- Egy nap alatt elsajátíthatod a fortélyokat
- Vadiúj, azonnal használható megoldásokat kapsz
- Egy olyan piaci szegmens ahol uttörő lehetsz
- Senki más nem tudja lemásolni az ötleteidet

Mit profitálhatsz még a rendszerünkkel?

Saját piac: Egy olyan saját piac, ahova a konkurenciád nem teheti be a lábát. Nem csak 1-2 új vendéget sikerül szerezned. Egy fizetőképes vendégkört tudsz kialakítani pár hónap alatt. A mi Szalonunkat naponta 2-3 új vendég keresi meg. Gondold át, mit jelent ez heti, havi és éves szinten! Ez egy olyan piaci szegmens, ahol úttörő lehetsz: egyedi és másolhatatlan leszel. Kizárjuk a konkurenciát. Kész üzleti terv: Hónapok kemény munkáját spórolhatod meg, nem kell munka mellett még ezzel is foglalkozni.


Már kíváncsi vagy, mi ez a rendszer, ami úttörő a fodrászaton beleül? Ez nem más, mint a Hennás hajfestés!


Igen tudjuk, hogy a fodrászok többségének előítéletei vannak ezzel kapcsolatban, de mi vagyunk rá az élő példa, hogy ez nagyon lól működik. Több mint öt éve a gazdasági válság idején vezettük be ezt a szolgáltatást. Azóta minden évben megdupláztuk a bevételeinket. Jelenleg négy fodrász dolgozik a hennával nálunk, de még két további fodrásznak tudnánk azonnal vendégkört biztosítani. Az új fodrászunk két hónap alatt alakította ki a vendégkörét, ami egy átlagos fodrásznak évekig tart. Heti több vendég jön az új szolgáltatásoknak köszönhetően, mert hatalmas fejlődő piaca van az egészséges életnek, és a bio hajápolóknak. Ezt a kipróbált és működő rendszert adjuk mi át neked.

Mit kapsz még, ha most elkezded?


-Szalon tréning: Házhoz visszük a tanfolyamot. Nem kell elutaznod, mi megyünk hozzád egy egész napos tanfolyam keretében, vendégeken mutatjuk be a Hennás hajfestés fortélyait.
-Hennás hajfestő könyv: Megkapod e-book-on a tanfolyam anyagát ajándékba, így nem kell minden szót lejegyzetelni. Ebben a könyvben minden hasznos információ szerepel, ami a sikeres munkához szükséges.
-Henna kezdő csomag: Összeállítunk neked egy kezdő csomagot, így nem kell mindent külön megrendelni.
-Üzleti terv: Ajándékba kapsz tőlünk egy marketink tervező könyvet e-book formában. Ez segít tisztán látni az éves céljaidat, így nyomonkövetheted a fejlődésed.
-Időt spórolsz, mert nem kell több tanfolyamot elvégezned, hogy kitanuld a marketinget.

Mennyibe kerül mindez?

Ha egy Frenchize rendszerhez csatlakozol, az 5 millió Ft feletti összeget jelent, plusz az üzlet arculatát is meg kell változtatni: festés, új bútorok, új eszközök. Ez mind a te pénztárcádat terhelné. Ez a sok pénz, mind nálad marad. Mi ezekre a költségekre nem kötelezünk. Amit kapsz az egy kész , kipróbált rendszer, ami jól működik.

Online képzés:270 000.- Ft (e-book) - megvásárolható 50 g hennával
Tartalmazza: leírást a hennázás menetéről, fotókat, videókat, színmeghatározást, egyszeri videóhívást

Jelentkezés erre a képzésre: bioszalon@gmail.com e-mail címen.
 
 
 
 

 

© NOFRETITI SZALON