Hajköltemények otthon! Csináld magad képzés, mindenkinek.
  Tanuld meg egy gyakorlott fodrásztól a frizura készítés trükkjeit.
Mindíg bajban vagy ha egy fontos eseményre mész és nem tudod megcsinálni a frizurád? Szeretnél hajkölteményekben pompázni a hét minden napján?
Eleged van az unalmas, sehogy sem álló hajból? Vagy szeretnéd a göndör fürtjeidet megszelidíteni? Egyenes hajból csodás loknikat csinálni? Beleásni magad a hajfonás világába? Ebben segítünk neked ezzel a tanfolyammal.
 
Mennyibe kerül?
Csak egy hajszárítás áráért három haj elkészítését tanítjuk meg neked. Így otthon is könnyen el tudod készíteni. Olyan trükköket tanulhatsz meg, amit csak a fodrászok tudnak. Lesd el a praktikákat, amitől igazán bombázó lehet a hajad!
Kinek ajánljuk?
Ha úgy érzed nincs kézügyességed, semmi baj, gyere el és megtanulhatod a hajadra szabott frizura elkészítését. Ne gondold hogy neked ez nem megy, minden tanulható! Ha van kézügyességed, de tovább szeretnéd fejleszteni, akkor itt a helyed. Nem kell hozzá nagyon hosszú haj, hogy részt tudj venni a képzésen.
Anyukáknak, barátnőknek
Anyuka vagy és a lányod hajkölteményekért nyaggat? Semmi baj, itt megtanulhatod az ő haján. Barátnőknek: ne gyere egyedül, hozd el a barátnődet, ketten egymás haján gyakorolhattok.
Ajándékba is adható?
A legjobb ajándék mindíg veled marad. Olyan ötleteket adunk, amit hasznosítani lehet. Ez nem vész el, még évek múlva is használható. Egy igazi élmény a hölgyeknek. A tanfolyam után pedig besöpörhetik a dícséreteket.
Hol jelentkezhetek?
A tanfolyam időpontjait Facebook oldalunkon tudod megnézni. Ez után írj egy e-mailt a bioszalon@gmail.com címre, hogy melyik tanfolyamra szeretnél jönni. A tanfolyamok hamar telítődnek, mert maximum 4-5 főt tudunk egyszerre tanítani.
Miért jó nekem ez a tanfolyam?
Ez olyan élmény, amit hasznosíthatsz, hiszen a nő éke a haj korona! Egyénre szabott ötleteket adunk ajándékba, ha a hajad fénytelen, száraz, nehezen kezelhető. Olyan tippeket kapsz, amit a fodrászok nem szívesen osztanak meg másokkal. Várunk titeket erre a jó hangulatú tanfolyamra!

 
 

 

© NOFRETITI SZALON